Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:


Είσοδος Μέλους Εγγραφή Νέου Μέλους
Αναζήτηση:   

HOT Man Twilight Extra Strong 10ml

- Sex Toys - Φερομόνες
 
HOT Man Twilight  Extra Strong 10ml

Οίκος: 
Κωδ.: HOT-55050
Είναι διαθέσιμο 


Τιμή: €24.90


Ποσότητα:


Περιγραφή

Οι ανδρικές φερομόνες (pheromones) Man Extra Strong, είναι ότι ισχυρότερο προσφέρεται στη παγκόσμια αγορά φερομονών. Παρασκευασμένες στην Αυστρία από την γνωστή εταιρία HOT, οι φερομόνες Man Extra Strong έρχονται για να βελτιώσουν αισθητά την αντίληψη που έχουν για εσάς οι γυναίκες. 

Οι φερομόνες της HOT επιδρούν κατ' ευθείαν στον εγκέφαλο της γυναίκας (biochemical communication) - χωρίς να γίνονται αντιληπτές - βελτιώνοντας άμεσα την γενικότερη εικόνα σας, όσο αφορά τη θελκτικότητα και το sex appeal σας. Η χρήση της φερομόνης Man Extra Strong είναι πολύ απλή. Ψεκάστε 2-3 φορές στη περιοχή του λαιμού και των καρπών και η ευεργετική δράση της φερομόνης θα σας ακολουθεί για πολλές ώρες - ακόμα και όταν η ένταση του αρώματος έχει μειωθεί (για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν το άρωμα τους, διατίθεται και σε μορφή Natural χωρίς άρωμα).

Οι περισσότεροι που έχουν δοκιμάσει τις φερομόνες Man Extra Strong έχουν γίνει συστηματικοί χρήστες - αντικαθιστώντας ή συμπληρώνοντας το άρωμα που χρησιμοποιούσαν.

Οι φερομόνες HOT συγκαταλέγονται μέσα στα 5 καλύτερα Brands παγκοσμίως. Αποτελεσματικές και με ιδιαίτερα masculine άρωμα, αποτελούν "όπλο" στη φαρέτρα του κάθε άνδρα που θέλει να αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας του στο γυναικείο φύλο.
Δείτε Επίσης

HOT Man Natural Extra Strong 10ml
HOT Man Natural Extra Strong 10ml


Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα:
€0.00Σύνολο:


  -  Επικοινωνία
  -  Επιστροφή Προϊόντων
  -  Ανώνυμη παραγγελία
  -  Αρχική Mobile
  -  Αρχική σελίδα
  -  Προφίλ
  -  Οδηγίες
  -  Οδηγός Μεγεθών
  -  Kama Sutra FAQ
  -  Τι προσφέρουμε
  -  Τρόπος Αποστολής
  -  Τρόπος Πληρωμής

 
Copyright © 2009 Privelife -- Κατασκευη eshop by infocus