Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:


Είσοδος Μέλους Εγγραφή Νέου Μέλους
Αναζήτηση:   

50 Shades of Grey Adjustable Nipple Clamps

- Sex Toys - Φετίχ - Bondage - Extreme
 
50 Shades of Grey Adjustable Nipple Clamps

Οίκος: 
Κωδ.: E24219
Είναι διαθέσιμο 


Τιμή: €18.95


Ποσότητα:
Επιλέξτε φωτό για μεγένθυση
50 Shades of Grey Adjustable Nipple Clamps


Περιγραφή

Απολαύστε τον αισθησιασμό που εσωκλείεται ανάμεσα στην ευχαρίστηση και τον πόνο, καθώς εσείς χάνετε τον εαυτό σας μέσα στις μοναδικές αισθήσεις αυτών των σταθμισμένων σφιγκτήρων για τις θηλές. Οι ρυθμιζόμενες λαβές πίεσης σας χαρίσουν μία κλιμακούμενη ευαισθησία όσο τις φοράτε μέχρι να φτάσετε στο σημείο να παρακαλάτε για την ερωτική σας απελευθέρωση.

"Αυτά είναι για ευχαρίστηση και πόνο μαζί." ψιθήρισε ο Christian. Ο Christian απελευθερώνει τον πρώτο σφιγκτήρα και στη συνέχεια το άλλο, προκαλώντας θηλές μου να ερεθιστούν με ένα κύμα γλυκού, γλυκού πόνου ... αλλά είναι ωωω... τόσο καλό. - Christian Grey και Ana Steele.

Οι ρυθμιζόμενοι σφιγκτήρες ασκούν στις θηλές το κατάλληλο ποσό πίεσης για να σας χαρίσουν σταδιακά μια θερμή ευαισθησία που μετατρέπεται σε ένα γαργαλιστικό πόνο. Από κάθε σφιγκτήρα κρέμεται μια σειρά από μεταλλικά βάρη, προκαλώντας περαιτέρω αίσθηση που διοχετεύεται μέσα από τις θηλές σας με κάθε σας κίνηση. Η μαλακή σιλικόνη διαχέει τη βάρος αυτών των σφιγκτήρων, επιτρέποντας την πίεση και την κίνηση να είναι το επίκεντρο του παιχνιδιού σας.

Ο πλήρης έλεγχος εξασφαλίζεται με τη ρυθμιζόμενη εφαρμογή των σφιγκτήρων, έτσι ώστε η πίεση δεν είναι ποτέ πάρα πολύ, αλλά πάντα αρκετή. Οι λαβές προσαρμόζονται εύκολα όσο τις φοράτε, για άμεση απελευθέρωση ή για να εντείνετε περαιτέρω το ερωτικό σας παιχνίδι.

Αυτοί οι σφιγκτήρες για τις θηλές είναι ιδανικοί για τα προκαταρκτικά σας ερωτικά παιχνίδια. Η ερωτική σας ανταπόκριση εξαρτάται από το τράβηγμα των βαριδιών ή από την χρήση δονητή με τον οποίο θα στείλετε ρίγη αισθησιασμού μέσα από τις ερεθισμένες θηλές σας.

Μέρος της επίσημης συλλογής ερωτικών παιχνιδιών “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” εγκεκριμένο από την συγγραφέα EL James. Αυτοί οι αισθησιακοί σφιγκτήρες θηλών συνοδεύονται από μία θήκη αποθήκευσης “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι”, και αποτελούν ένα τέλειο ερωτικό δώρο για τους λάτρεις της τριλογίας.

Μήκος: 8,3 εκ.
Υλικό: Μέταλλο
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα:
€0.00Σύνολο:


  -  Επικοινωνία
  -  Επιστροφή Προϊόντων
  -  Ανώνυμη παραγγελία
  -  Αρχική Mobile
  -  Αρχική σελίδα
  -  Προφίλ
  -  Οδηγίες
  -  Οδηγός Μεγεθών
  -  Kama Sutra FAQ
  -  Τι προσφέρουμε
  -  Τρόπος Αποστολής
  -  Τρόπος Πληρωμής

 
Copyright © 2009 Privelife -- Κατασκευη eshop by infocus