Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:


Είσοδος Μέλους Εγγραφή Νέου Μέλους
Αναζήτηση:   

Hot Man Twilight 50ml

- Sex Toys - Φερομόνες
 
Hot Man Twilight 50ml

Οίκος: 
Κωδ.: HOT-55001
Είναι διαθέσιμο 


Τιμή: €52.90


Ποσότητα:


Περιγραφή

Οι ανδρικές φερομόνες της Αυστριακής εταιρίας HOT πωλούνται με επιτυχία σε ολόκληρο το κόσμο. Γνωστές για την αποτελεσματικότητα τους, οι ανδρικές φερομόνες Twilight Man αποτελούν ένα ισχυρό «όπλο» στην φαρέτρα των ανδρών που ... ξεχωρίζουν για τις επιτυχίες τους στο γυναικείο φύλο.

Μόλις 2-3 ψεκασμοί της ανδρικής φερομόνης σε λαιμό και καρπούς, αρκούν για ένα αποτέλεσμα που θα σας συνοδεύει για πολλές ώρες. Οι ανδρικές φερομόνες Twilight Man βελτιώνουν την εικόνα σας στο γυναικείο φύλο. Η αντιλαμβανόμενη από τις γυναίκες θελκτικότητα σας αυξάνει και το ίδιο και ο αισθησιασμός που αποπνέετε. Οι φερομόνες – χωρίς να γίνονται αντιληπτές - επιδρούν απ’ ευθείας στον γυναικείο εγκέφαλο (biochemical communication). Τα ενεργά συστατικά της φερομόνης (λ.χ. ανδροστερόνη) αναλαμβάνουν να σας παρουσιάσουν πιο ... όμορφο και σέξι.

Το Twilight Man Parfum έχει υπέροχο masculine άρωμα. Σας προτείνουμε λοιπόν να αντικαταστήσετε το άρωμα που φοράτε σήμερα με τις ανδρικές φερομόνες Twilight Man και ταυτόχρονα να αυξήσετε σημαντικά την έλξη που το αντίθετο φύλο αισθάνεται για εσάς (για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν το άρωμα τους, διατίθεται και σε μορφή Natural χωρίς άρωμα).

Οι ανδρικές φερομόνες Twilight Man είναι συνθετικές και παρασκευάζονται στην Αυστρία από τα εργαστήρια της εταιρίας HOT, με βάση τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι δερματολογικά ελεγμένες και πολύ αποτελεσματικές. Οι φερομόνες HOT συγκαταλέγονται στα 5 κορυφαία brands στο κόσμο.  
Δείτε Επίσης

Hot Man Natural 50ml
Hot Man Natural 50ml


Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα:
€0.00Σύνολο:


  -  Επικοινωνία
  -  Επιστροφή Προϊόντων
  -  Ανώνυμη παραγγελία
  -  Αρχική Mobile
  -  Αρχική σελίδα
  -  Προφίλ
  -  Οδηγίες
  -  Οδηγός Μεγεθών
  -  Kama Sutra FAQ
  -  Τι προσφέρουμε
  -  Τρόπος Αποστολής
  -  Τρόπος Πληρωμής

 
Copyright © 2009 Privelife -- Κατασκευη eshop by infocus