Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:


Είσοδος Μέλους Εγγραφή Νέου Μέλους
Αναζήτηση:   

Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers D-F Nude 3 Pairs E29166

- Sexy Εσώρουχα - Σουτιέν Push Up
 
Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers D-F Nude 3 Pairs E29166

Οίκος: 
Κωδ.: E29166


D-F

Cup Σουτιέν
Τιμή: €21.55


Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ αν θέλετε να ενημερωθείτε
όταν το προϊόν γίνει διαθέσιμο

Ενημέρωσέ με
Επιλέξτε φωτό για μεγένθυση
Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers D-F Nude 3 Pairs E29166 Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers D-F Nude 3 Pairs E29166 Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers D-F Nude 3 Pairs E29166 Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers D-F Nude 3 Pairs E29166 Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers D-F Nude 3 Pairs E29166


Περιγραφή
Ταινίες ανόρθωσης στήθους Bye Bra, με μεταξωτά καλύμματα θηλής. Μία απλή & γρήγορη λύση για την αποτελεσματική ανόρθωση του γυναικείου στήθους χωρίς την ανάγκη του ενοχλητικού σουτιέν!
Το αυτοκόλλητο Bye Bra είναι η τέλεια λύση για ρούχα στράπλες και εξώπλατα. Το Bye Bra μπορεί, επίσης, να φορεθεί και κάτω από μαγιό.
 
Το αυτοκόλλητο είναι κατασκευασμένο από ένα πολύ λεπτό και εύκαμπτο φύλλο, . Ο ίδιος τύπος φύλλου χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία και είναι δερματολογικά ασφαλές. Λόγω του σχήματός του είναι δυνατή η τοποθέτηση του στήθους προς τα πάνω κατά αρκετά εκατοστά. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν ρυθμίσεις - για παράδειγμα, αν μια γυναίκα έχει δύο διαφορετικά σχήματα στήθους ή μεγέθη ή ύψη θηλών - η ταινία σουτιέν θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των απαραίτητων αισθητικών διορθώσεων.
 
Σύσταση: Σε περίπτωση που το μέγεθος σας είναι μεταξύ δύο μεγεθών (δηλ. C και D Ή F και H) συνιστούμε πάντα το μεγαλύτερο. Αυτό συμβαίνει επειδή το μεγαλύτερο μέγεθος μπορεί να μειωθεί έτσι ώστε να ταιριάζει στο μέγεθος του cup, σε περίπτωση που είναι πολύ μεγάλο. Απλά, αφαιρέστε ή κόψτε το περιττό μέρος με ψαλίδι.
 
Η ταινία στήθους Bye Bra διατίθεται σε 3 μεγέθη: κύπελλο A-C, D-F και F +. Και τα τρία μεγέθη είναι διαθέσιμα με καλύμματα θηλών μεταξιού, καθώς και επαναχρησιμοποιήσιμα καλύμματα θηλών σιλικόνης.
 
Η μοναδική ταινία ποιότητας 3M, η οποία χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία, είναι απολύτως ασφαλής, σε αντίθεση με ορισμένα παραποιημένα προϊόντα, και δημιουργεί την τέλεια ανόρθωση. Η συγκολλητική ταινία στήθους Bye Bra ανορθώνει το στήθος απλά και αποτελεσματικά.  
 
Η ταινία στήθους Bye Bra κρατά το στήθος στη θέση του και σας επιτρέπει να κινείστε ελεύθερα.
Η ταινία σουτιέν διατίθεται σε τρία μεγέθη: κύπελλο A-C, D-F και F +. Η Α-C περιέχει τέσσερα ζευγάρια ταινίας στήθους και τέσσερα ζευγάρια θηλών, ενώ τα υπόλοιπα μεγέθη περιέχουν τρία ζεύγη.
 
Σιλικόνη έναντι μετάξι:
Τα αυτοκόλητα στήθους Bye Bra έρχονται είτε με κάλυμμα από σιλικόνη είτε από μετάξι. Κάθε στήθος είναι διαφορετικό. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Τα καλύμματα θηλών μεταξιού είναι ελαφρύτερα, μικρότερα (6 cm) και δεν επαναχρησιμοποιούνται. Αυτό καθιστά λιγότερο ορατά τα ρούχα από πιο ευαίσθητο ύφασμα, ενώ το σχήμα των μεγαλύτερων καλύμματα σιλικόνης μπορεί να παρατηρηθεί. 
Δείτε Επίσης

Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers F-H Nude 3 Pairs E29167
Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers F-H Nude 3 Pairs E29167
Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers A-C Nude 4 Pairs E29165
Bye Bra - Breast Lift & Silk Nipple Covers A-C Nude 4 Pairs E29165


Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα:
€0.00Σύνολο:


  -  Επικοινωνία
  -  Επιστροφή Προϊόντων
  -  Ανώνυμη παραγγελία
  -  Αρχική Mobile
  -  Αρχική σελίδα
  -  Προφίλ
  -  Οδηγίες
  -  Οδηγός Μεγεθών
  -  Kama Sutra FAQ
  -  Τι προσφέρουμε
  -  Τρόπος Αποστολής
  -  Τρόπος Πληρωμής

 
Copyright © 2009 Privelife -- Κατασκευη eshop by infocus